Sparen en Lenen
    
    
    
    

   

Wij kunnen diverse overlijdensrisicoverzekeringen aanbieden van verschillende aanbieders. Momenteel bieden wij voornamelijk de produkten aan van Innofin, Bouwfonds, Obvion, Cardif en De Amersfoortse. Op de diverse vergelijkings websites en consumentenprogramma's vindt u deze altijd terug in de hoogste regionen vanwege de perfecte prijs - kwaliteit verhoudingen.

Zorg voor uw nabestaanden
De verantwoordelijkheid voor een goede financiŰle regeling voor de nabestaanden ligt bij uzelf. Een Overlijdensrisico verzekering keert bij overlijden binnen de verzekeringsduur het op dat moment verzekerde bedrag uit aan de polisbegunstigde(n).
Meestal zijn dit de nabestaanden.

Wanneer is een overlijdensrisicoverzekering zinvol?
  Om een hypotheekschuld of ander geldleningen af te dekken
  Het kunnen blijven bekostigen van de studie van kinderen
  Om een inkomensterugval van de nabestaanden op te kunnen vangen.

Offerte
Als u een premieopgave wenst voor een overlijdensrisicoverzekering, kunt u het offerte formulier invullen of contact met ons opnemen zodat wij een afspraak kunnen maken voor een adviesgesprek.

Bestaande polis goed bekijken?
Vraagt u zich af of ¨w premie misschien omlaag kan? Dan attendeer ik u graag op onze OverlijdensRisico Verzekeringen.
In diverse tests komen deze er zowel qua premie als qua voorwaarden zeer goed uit. U kunt via ons een offerte aanvragen voor een overlijdensrisicoverzekering en wij zullen streven naar de beste offerte uit ons gehele aanbod.
Behalve de 'prijs' kunnen er nˇg meer redenen zijn om eens te kijken of uw huidige verzekering nog wel optimaal aansluit op uw wensen.
Met name als er sinds het afsluiten dingen zijn veranderd in uw persoonlijke situatie. Dan kan dit hÚt moment zijn om over te stappen naar een voordeliger oplossing. Of om op gunstige voorwaarden uw dekking te verhogen.

Wilt u weten hoe een andere overlijdensrisicoverzekering scoort vergeleken bij uw huidige verzekering? Dan rekenen wij met plezier voor u uit wat u zou kunnen besparen op uw maandlasten.

Vul het onderstaande formulier in of bel ons op voor een persoonlijk advies gesprek. De kans is groot dat u erop vooruit gaat.
En zo niet, dan is dat toch ook prettig om te weten?

De verschillende vormen die wij aanbieden zijn:

De gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering
Bij een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering verzekert u gedurende de gehele looptijd een vast kapitaal.

Meer weten? »

De lineair dalende overlijdensrisicoverzekering
Bij een lineair dalende overlijdensrisicoverzekering verzekert u gedurende de gehele looptijd een kapitaal dat per jaar met een gelijkblijvend bedrag afneemt.

Meer weten? »

De annu´tair dalende overlijdensrisicoverzekering
Bij een annu´tair dalende overlijdensrisicoverzekering verzekert u gedurende de gehele looptijd een annu´tair dalend kapitaal. Het percentage waarmee dit kapitaal daalt ligt vrijwel altijd tussen de 4 en 8%.

Meer weten? »


     Copyright ę 2012 CVS Bezoek ook www.cvsfinance.nl   |   Webdesign by Media Solutions     
         Vind ons leuk op onze Facebookpagina Netwerken op Linkedin Volg ons op Twitter