Sparen en Lenen
    
    
2 kamer appartement: Tuinstraat 23, 3901 RA Veenendaal
Per 1 januari 2019 (maar in overleg ook eerder beschikbaar) bieden wij op de tuinstraat 23 boven Toms Banket een speels 2 kamer appartement aan. In 2013 is een voormalig kantoorruimte verbouwd tot 2 appartementen. De exacte ingangsdatum is bespreekbaar met de huidige bewoner vanaf 1 december. De huurperiode is ten minste 1 jaar, wilt u korter dan zal er een toeslag op de huurprijs komen van € 100,- per maand. Het appartement heeft een L vormige woonkamer, open keuken en 1 slaapkamer. Ook is er een royale badkamer in het appartement v.v. toilet, wastafel en douche. In het appartement is een ruime bergruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droger. Het appartement is bereikbaar via een open trap aan de buitenzijde van het pand. Bij het appartement hoort geen parkeerplaats. Wel is er tegen een vergoeding van € 75,- per maand een parkeerplaats te huur op een eigen terrein, afgesloten met een schuifhek. Wilt u de woning bezichtigen belt u of mailt u ons dan voor een afspraak.

Huurprijs per maand: 760,-
Beschikbaar per: 1-1-2019

Appartement: Tuinstraat 21 C, 3901 RA VEENENDAAL
Aan de zuidzijde van het (uitgaans)centrum van Veenendaal treft u dit appartement op de tweede etage. In 2009 is dit moderne complex, waarin dit twee kamer appartement is gebouwd opgeleverd. Het appartement is op de tweede etage en zowel per trap als met de lift bereikbaar. Het appartement heeft een balkon aan de zijde van de tuinstraat, aangrenzend aan het balkon is de gezellige woonkamer en open keuken. Aan de achterzijde van het appartement is de ruime slaapkamer van het appartement. En daaraan grenzend is de badkamer gesitueerd vv douche en wastafel. Ook is er een aparte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Ook is er een bergruimte in het appartement aanwezig waarin een wasmachine aansluiting zit. In de kelder zit een kelderberging die uitsluitend voor dit appartement is! Bij het appartement zit geen eigen parkeerplaats. Maar aangezien het gelegen is in Veenendaal centrum heeft u zeer dicht in de buurt toegang tot meerdere parkeerplaatsen zowel overdekt als in de openlucht. Een parkeervergunnig kunt u aanvragen bij P1 on street. Deze is voor bewoners zeer betaalbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan! Naast de huur betaalt u maandelijks een vergoeding ter hoogte van € 30,- voor het schoonhouden van de opgang en de ramen aldaar.

Huurprijs per maand: 850,-
Beschikbaar per: 1-11-2018

Twee-onder-een kap: Buurtlaan West 27, 3905 JL VEENENDAAL
Te huur per 1 november. Nette jaren 30 twee-onder-één kap, gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'De Pol' in Veenendaal. Zowel gestoffeerd als gemeubileerd te huren. Huur per maand € 1.125,- (gestoffeerd) excl. g/w/e De begane grond heeft een knusse woonkamer, royale eetkeuken, uitbouw v.v. toilet, wasmachine en droger aansluiting (of indien je gemeubileerd huurt is dat incl wasmachine en droger) bergruimte voor schoenen, jassen etc en achterdeur. De verdieping heeft een ruime langwerpige masterbedroom met wastafel, kleine slaapkamer (thans in gebruik als kleedkamer) badkamer met wastafel, zwevend toilet, ligbad en douche. Ruime zolder met dakkapel, thans in gebruik als berging maar zou prima als slaapkamer kunnen dienen. Parkeren op eigen terrein is mogelijk en voor de deur zijn voldoende parkeerplaatsen. Achter de woning ligt een heerlijke beschutte achtertuin volledig bestraat en v.v. een tuinberging. Voor een gemeubileerde woning betaal je € 1.300,- de waarborgsom bedraagt € 2.000,- en dient voorafgaand aan de sleuteloverdracht volledig betaalt te zijn. Het is mogelijk deze woning voor ten minste 6 maanden te huren. Bel voor meer informatie naar ons kantoor op 0318 51 55 55 bereikbaar ma-vrij 09.00 tot 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar info@cvshypotheken.nl

Huurprijs per maand: 1.125,-
Beschikbaar per: 1-11-2018

1 kamer appartement: Korte Molenstraat 40A, 3905 AG VEENENDAAL
Het appartement staat in optie Dit betreft een 1 kamer appartement op de begane grond v.v. eigen luxe sanitair met douche, wastafel, ligbad en toilet en kitchenette. In het gebouw is de mogelijkheid om gebruik te maken van wasmachines en drogers in de daarvoor bestemde wasruimte. Bij de servicekosten inbegrepen is; gas, water, licht en kabelaansluiting. Ook worden de ramen aan de buitenzijde gewassen en de openbare ruimte in het gebouw wordt schoongemaakt. De woning is v.v. van laminaatvloer, screens aan de buitenzijde van de beglazing, openslaande deuren en een schouw. (De openhaard mag i.v.m. veiligheid niet gebruikt worden) Het appartement komt voor huurtoeslag in aanmerking

Huurprijs per maand: 570,-
Servicekosten per maand: 130,-
Beschikbaar per: 13-3-2018

1 kamer appartement: Korte Molenstraat 42, 3905 AG VEENENDAAL
STAAT IN OPTIE Per 1 april krijgen wij een gezellig 1 kamer appartement beschikbaar. Gelegen op de eerste woonlaag met uitzicht over de Korte Molenstraat. De kamer heeft een afmeting van ca 15 m2. In het voorportaal is ruimte om voor eigen gebruik een kledingkast neer te zetten. Bij het appartement hoort een eigen badkamer van ca 4,5 m2. Deze wordt niet gedeeld met andere bewoners! In het complex is een wasruimte aanwezig waarin wasmachines en drogers staan opgesteld, deze kunnen gebruikt worden door de bewoners van de 9 appartementjes in het gebouw. Aan de toekomstige huurder vragen wij een ID bewijs en verklaring van de huidige huurbaas waaruit goed (betalings) gedrag blijkt en als er geen sprake is van een huidige huur baas, een werkgeversverklaring. Voorafgaand aan de sleuteloverdracht vragen wij een waarborgsom ad € 490,= en de huur dient op de eerste dag van de maand te worden betaalt. Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw. Inbegrepen in de servicekosten is, gas, water, elektra, kabelaansluiting, schoonhouden openbare ruimte en glasbewassing buitenzijde, administratie, wasmachines en drogers. Het appartement is geschikt voor de aanvraag van huurtoeslag. Of het ook wordt toegekend is afhankelijk van uw leeftijd en inkomen. U kunt dat nakijken op www.toeslagen.nl Mensen met een WW, kortlopende WAO of bijstanduitkering komen niet in aanmerking voor dit appartement. Hiervoor liggen de lasten te hoog en dat is niet gezond voor de financiële situatie van de huurder.

Huurprijs per maand: 400,-
Servicekosten per maand: 90,-
Beschikbaar per: 1-4-2018

Leuk 1 kamer appartement: Korte Molenstraat 54, 3905AG VEENENDAAL
Dit leuke appartement op de tweede verdieping van de Korte Molenstraat 40-54 KOMT EIND MAART beschikbaar. Je beschikt over een eigen kitchenette, badkamer met douche, wastafel en toilet een ruime woon/slaapkamer. Op de eerste verdieping is een aparte ruimte met daarin wasmachines en drogers welke gebruikt worden door alle bewoners van het complex. Aan de toekomstige huurder vragen wij een ID bewijs en verklaring van de huidige huurbaas waaruit goed (betalings) gedrag blijkt en als er geen sprake is van een huidige huur baas, een werkgeversverklaring. Voorafgaand aan de sleuteloverdracht vragen wij een waarborgsom ad € 545,= en de huur dient op de eerste dag van de maand te worden betaalt. Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw. Inbegrepen in de servicekosten is, gas, water, elektra, kabelaansluiting, schoonhouden openbare ruimte en glasbewassing buitenzijde, administratie en gebruik en onderhoud van wasmachines en drogers. Het appartement is geschikt voor de aanvraag van huurtoeslag. Of het ook wordt toegekend is afhankelijk van uw leeftijd en inkomen. U kunt dat nakijken op www.toeslagen.nl Mensen met een WW, kortlopende WAO of bijstanduitkering komen niet in aanmerking voor dit appartement. Hiervoor liggen de lasten te hoog en dat is niet gezond voor de financiële situatie van de huurder.

Huurprijs per maand: 425,-
Servicekosten per maand: 120,-
Beschikbaar per: 1-4-2017

1 kamer appartement: Korte Molenstraat 50, 3905AG veenendaal
Dit leuke appartement op de tweede verdieping van de Korte Molenstraat 40-54 is inmiddels beschikbaar. Je beschikt over een eigen kitchenette, badkamer met douche, wastafel en toilet een ruime woon/slaapkamer. Op de eerste verdieping is een aparte ruimte met daarin wasmachines en drogers welke gebruikt worden door alle bewoners van het complex. Aan de toekomstige huurder vragen wij een ID bewijs en verklaring van de huidige huurbaas waaruit goed (betalings) gedrag blijkt en als er geen sprake is van een huidige huur baas, een werkgeversverklaring. Voorafgaand aan de sleuteloverdracht vragen wij een waarborgsom ad € 520,= en de huur dient op de eerste dag van de maand te worden betaalt. Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw. Inbegrepen in de servicekosten is, gas, water, elektra, kabelaansluiting, schoonhouden openbare ruimte en glasbewassing buitenzijde, administratie en gebruik en onderhoud van wasmachines en drogers. Het appartement is geschikt voor de aanvraag van huurtoeslag. Of het ook wordt toegekend is afhankelijk van uw leeftijd en inkomen. U kunt dat nakijken op www.toeslagen.nl Mensen met een WW, kortlopende WAO of bijstanduitkering komen niet in aanmerking voor dit appartement. Hiervoor liggen de lasten te hoog en dat is niet gezond voor de financiële situatie van de huurder.

Huurprijs per maand: 400,-
Servicekosten per maand: 120,-
Beschikbaar per: 24-10-2016

3 kamer appartement: Kerkewijk 25A, 3901 EG VEENENDAAL
In de zomer van 2013 is van een voormalige kantoorruimte een gezellig 3 kamer appartement gemaakt. Gesitueerd midden in het bruisende centrum van Veenendaal. Het appartement of beter gezegd de maisonette, ligt op de 1e en 2e etage aan de Kerkewijk 25 a te Veenendaal. Op de eerste verdieping treft u een gezellige woonkamer, met erker voorzien van kantel/kiepramen. Aan de gevel zijn markiezen bevestigd wat het geheel een mooie uitstraling geeft. Aan de woonkamer zit de ruime badkamer welke voorzien is van douche met glazen spatscherm, wastafel, toilet en design radiator. Ook treft u op de eerste verdieping de keuken met keukenblok, bovenkastjes en spoelbak. In de keuken heeft u toegang tot een royale provisie kast met aansluiting voor een wasmachine. Op de tweede etage treft u twee ruime slaapkamers. Beiden hebben een grote dakkappel, waardoor extra sta ruimte is gecreeerd alsmede geeft het voldoende lichtinval. Aan de achterzijde heeft u uitzicht op het mooi gerenovveerde gemeentehuis van Veenendaal en aan de voorzijde kijkt u naar Theater de Lampegiet. Het appartement is v.v. eigen gas, water en elektra aansluitingen. Het staat de huurder vrij om een voor hem/haar passende leverancier te kiezen. Aan de kandidaat huurder vragen wij een recente salarisstrook, kopie paspoort, verklaring van goed (betaal) gedrag verstrekt door de huidige / voormalige verhuurder. Er wordt 1 maand borg gevraagd welke bij oplevering in goede staat, wordt terugbetaalt aan de huurder.

Huurprijs per maand: 775,-
Beschikbaar per: 1-10-2016

1 kamer appartement: Korte Molenstraat 48, 3905 AG Veenendaal
Speels 1 kamer appartement, op de tweede verdieping in het centrum van Veenendaal. Het appartement bestaat uit 1 kamer en een aparte badkamer. In de kamer bevindt zich de kitchenette. Aangrenzend aan de kamer en uitsluitend voor eigen gebruik treft u de badkamer v.v. douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping is een aparte ruimte met daarin wasmachines en drogers welke gebruikt worden door alle bewoners van het complex. Aan de toekomstige huurder vragen wij een ID bewijs en verklaring van de huidige huurbaas waaruit goed (betalings) gedrag blijkt en als er geen sprake is van een huidige huur baas, een werkgeversverklaring. Voorafgaand aan de sleuteloverdracht vragen wij een waarborgsom ad € 535,= en de huur dient op de eerste dag van de maand te worden betaalt. Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw. Inbegrepen in de servicekosten is, gas, water, elektra, kabelaansluiting, schoonhouden openbare ruimte en glasbewassing buitenzijde, administratie, wasmachines en drogers. Het appartement is geschikt voor de aanvraag van huurtoeslag. Of het ook wordt toegekend is afhankelijk van uw leeftijd en inkomen. U kunt dat nakijken op www.toeslagen.nl Mensen met een WW, kortlopende WAO of bijstanduitkering komen niet in aanmerking voor dit appartement. Hiervoor liggen de lasten te hoog en dat is niet gezond voor de financiële situatie van de huurder.

Huurprijs per maand: 425,-
Servicekosten per maand: 120,-
Beschikbaar per: 31-8-2016

2 kamer appartement: Korte Molenstraat 44, 3905 AG VEENENDAAL
Dit betreft een 2 kamer appartement op de eerste verdieping v.v. eigen sanitair met douche, wastafel, en toilet en een kitchenette. In het gebouw is de mogelijkheid om gebruik te maken van wasmachines en drogers in de daarvoor bestemde wasruimte. Bij de servicekosten inbegrepen is; gas, water, licht, gebruik wasmachines en wasdrogers en een kabelaansluiting, met standaard tv abonnement. Tevens zit er een glasvezelaansluiting in het appartement. Ook worden de ramen aan de buitenzijde gewassen en de openbare ruimte in het gebouw wordt schoongemaakt. Het appartement komt voor huurtoeslag in aanmerking.

Huurprijs per maand: 495,-
Servicekosten per maand: 140,-
Beschikbaar per: 1-3-2016

5 kamer appartement: Kerkewijk 23a, 3901EZ VEENENDAAL
IN PRIJS VERLAAGD Wij bieden een kantoorruimte per direct als huurappartement aan. Het kantoor / apartement is gelegen op de eerste verdieping. De ruimte is 90m2 onderverdeeld in 3 ruimtes. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers, een wastafel en douche gerealiseerd, alsmede is er nog veel bergruimte op deze etage. De ligging is recht tegenover theater De Lampegiet, aan de voet van het winkelcentrum. Op loopafstand heeft u winkels en diverse horeca gelegenheden. U kunt voor de deur de auto parkeren en ook is er aan de overzijde van de straat een groot parkeerterrein (Duivenweide) o.a. voorzien van een parkeergarage. De trein en bus stations zijn ook zeer nabij gelegen. Als bewoner kunt u tegen een geringe vergoeding een parkeervergunning krijgen. Wij verhuren het appartement voor minimaal 1 jaar, met daarna telkens een verlening van 3 maanden. Het is bespreekbaar om een huurcontract van 3 maanden tot een jaar aan te gaan, echter komt er dan € 100,- toeslag op de maandelijkse huurprijs. Het is mogelijk twee huurcontracten op te stellen voor zowel de kantoorruimte als de woonruimte. De woonruimte komt dan in aanmerking voor huurtoeslag. Als u wilt bezichtigen kunt u ons bellen voor een afspraak.

Huurprijs per maand: 875,-
Energie voorschot: 100,-
Beschikbaar per: 3-2-2015

Kerkewijk 35bis: Kerkewijk 35bis, VEENENDAAL
Verhuurd onder voorbehoud! Deze royale bovenwoning is momenteel nog in gebruik als kookstudio ten behoeve van Delizioso. Medio juni 2015 zal de bovenwoning terug gebracht worden in de ‘oude’ staat en weer dienst doen als woning. De bovenwoning beschikt over veel lichtinval en heeft een woonkamer (circa 36m˛) met toegang tot een Frans balkon. Vanuit de woonkamer wordt u een levendig uitzicht geboden op theater de Lampegiet en het eerste gedeelte van de winkelstraat. De bovenwoning is voorzien van een ruime open keuken, een nette badkamer en 3 slaapkamers. Door de gunstige locatie in hartje centrum is er het gemak van vele (winkel)voorzieningen op loopafstand. Wilt u comfortabel wonen in het centrum van Veenendaal? Op loopafstand van het NS-station en diverse overige openbare voorzieningen? Dan is deze bovenwoning zeer geschikt voor u. Indeling Via een afgesloten entree op straatniveau bereikt u de opgang naar de bovenwoning. Woonkamer (circa 36m˛) met veel lichtinval, open keuken voorzien van vaatwasser, 4-pits elektrische kookplaat, afzuigschouw en natuurstenen aanrechtblad, veel kastruimte, dakterras aan de achterzijde, badkamer voorzien van douchecabine en wastafelmeubel, apart toilet en 3 ruime slaapkamers. Omgeving Door de unieke ligging aan de rand van het centrum vindt u enerzijds de rust in het nabijgelegen park terwijl u anderzijds alle gemakken binnen handbereik hebt. Zo heeft u een ruimte keuze aan winkels, diverse cafés, restaurants en een schouwburg. Wilt u een bezoek brengen aan een andere stad, dan is dit ook goed te doen. Met de auto bereikt u binnen een handomdraai de snelweg A12. Bijzonderheden - op een uitstekende locatie gelegen, temidden van het bruisende centrum van Veenendaal;; - (winkel) voorzieningen op loopafstand; - de bovenwoning is voorzien van CV- ketel; - 3 ruime slaapkamers aanwezig; - intercomsysteem; - airconditioning. Aanvaarding in overleg. De huurprijs bedraagt € 900,- per maand, exclusief gas, water en licht Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Huurprijs per maand: 900,-
Beschikbaar per: 1-7-2015

Vrijstaande woning: Nieuweweg 43, 3905 LH Veenendaal
Deze vrijstaande woning is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum van Veenendaal. Aan de woning is een ruime garage gebouwd met plaats voor een kleine auto. Op de begane grond treft u een toilet, een ruime leefkeuken met trapkast, een gezellige living met sierhaard. De keuken heeft een plavuizen vloer en in de woonkamer ligt laminaat. Beiden zijn voorzien van raamstoffering. Op de verdieping zijn drieslaapkamers, twee ruime inbouw kasten op de gang en een badkamer v.v. toilet, wastafel, ligbad en douche. Ook kunt u vanuit de badkamer het dakterras betreden. Aan de zijkant van de woning heeft u beschikking (maar ook het onderhoud) over een fraai aangelegde tuin. Deze geeft u de mogelijkheid fijn buiten te vertoeven en biedt ook de nodige privacy. U kunt de woning zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bereiken. Parkeren op eigen terrein is mogelijk. Ook kunt u zowel in de straat (nieuweweg) voor als achter de woning uw auto gratis parkeren. Om u een indicatie te geven van gas, water en elektra moet u denken aan ca € 275,= per maand. U kunt de woning voor 1 jaar huren en verlengen is bespreekbaar. De huur dient alle maanden op uiterlijk de 1e dag van de nieuw te huren maand, te zijn voldaan. Ook wordt 1 maand borg gevraagd. Op de dag van de sleuteloverdracht dienen zowel de huur als de waarborgsom door de verhuurder te zijn ontvangen. De verhuurder wil zekerheid hebben dat de 'te betalen' huurpenningen betaalt kunnen worden. Er wordt dan ook een verklaring van goed (betaal)gedrag bij de vorige huurbaas gevraagd en een loonstrook van de meest recente verstreken maand. Als er geen verklaring van een huurbaas komt, omdat u momenteel geen huurwoning heeft, kan ook worden volstaan met een werkgeversverklaring. (Een blanco exemplaar kunt u op onze website downloaden). Mail ons gerust voor meer informatie.

Huurprijs per maand: 900,-
Servicekosten per maand: 0,-
Beschikbaar per: 1-7-2015

1 kamer appartement: Korte Molenstraat 46, 3905 AG VEENENDAAL
Verhuurd onder voorbehoud! Speels 1 kamer appartement, met authentieke details in het centrum van Veenendaal. Het appartement bestaat uit 1 kamer, welke verdeeld is met een toogje in twee aparte gedeeltes. Op de vloer ligt laminaat. In 1 deel bevindt zich de kitchenette waarnaast nog ruimte is voor een extra (koel)kast of verlenging van het aanrechtblad met alle mogelijkheden van dien. Het andere deel kunt u met slaapkamer of huiskamer meubilair inrichten. Verhuurd onder voorbehoud! Aangrenzend en uitsluitend voor eigen gebruik treft u de badkamer v.v. ligbad met douche, wastafel en toilet. En op de gang heeft u de beschikking over een ruime inbouwkast. Op de verdieping is een aparte ruimte met daarin wasmachines en drogers welke gebruikt worden door alle bewoners van het complex. Aan de toekomstige huurder vragen wij een ID bewijs en verklaring van de huidige huurbaas waaruit goed (betalings) gedrag blijkt en als er geen sprake is van een huidige huur baas, een werkgeversverklaring. Voorafgaand aan de sleuteloverdracht vragen wij een waarborgsom ad € 565,= en de huur dient op de eerste dag van de maand te worden betaalt. Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw. Inbegrepen in de servicekosten is, gas, water, elektra, kabelaansluiting, schoonhouden openbare ruimte en glasbewassing buitenzijde, administratie, wasmachines en drogers. Het appartement is geschikt voor de aanvraag van huurtoeslag. Of het ook wordt toegekend is afhankelijk van uw leeftijd en inkomen. U kunt dat nakijken op www.toeslagen.nl Mensen met een WW, kortlopende WAO of bijstanduitkering komen niet in aanmerking voor dit appartement. Hiervoor liggen de lasten te hoog en dat is niet gezond voor de financiële situatie van de huurder.

Huurprijs per maand: 435,-
Servicekosten per maand: 140,-
Beschikbaar per: 1-3-2015


Woning, garagebox, winkelruimte verhuren of huren?
Wij kunnen u helpen met het opstellen van een huurcontract, klik hier.


     Copyright © 2012 CVS Bezoek ook www.cvsfinance.nl   |   Webdesign by Media Solutions     
         Vind ons leuk op onze Facebookpagina Netwerken op Linkedin Volg ons op Twitter