Sparen en Lenen
    
    
FRISIA VILLA THEATERKAMER eerste etage: Kerkewijk 8, 3901EG VEENENDAAL
Op de 1e etage van de monumentale Frisia Villa bieden wij een prachtige kantoorruimte aan. Het kantoor is ca 48m2 groot en is per direct beschikbaar. Het kantoor kijkt uit op de kerkewijk en het Theater de Lampegiet, waaraan ook de naam is ontleend. In het kantoor ligt een mooie vloer, wat met - het ‘met ornamenten gestucte plafond’- het geheel een zeer chique uitstraling geeft. De wanden zijn in een lichte teint gesausd. De markante ramen kunnen open. Al met al, een kantoor met allure. Tevens zit er aan het kantoor een kleine bijbehorende ruimte die kan dienen als archief, spreekkamer etc. De huurder van dit kantoor kan gebruik maken van de keuken op de 1e etage die bedoeld is voor gezamenlijk gebruik van alle huurders op de 1e etage. Ook treft u op deze etage toiletten. De gezamenlijke ruimtes in het pand worden dagelijks schoongehouden. In de zomer van 2016 is het pand aan de buitenzijde geheel opgeschilderd, waardoor het een echte blikvanger is geworden. Welke huurders zijn er nog meer in de Frisia Villa gehuisvest; een marketing bureau, een advocaten kantoor, een psychologen praktijk, een hypotheekadvies en bemiddelingskantoor e.v.a. kortom een gemailleerd gezelschap. U huurt de ruimte ongemeubileerd v.v. gas en elektra. In de kamer komt een kabelaansluiting binnen, waarvoor huurder zelf een abonnement moet aanvragen.

Huurprijs per maand: 550,-
Servicekosten per maand: 185,-
Beschikbaar per: 23-5-2017

Kantoorruimte / Trainingsruimte: Kerkewijk 8, 3901 EG VEENENDAAL
Deze riante ruimte van ca 54 m2 is gesitueerd op de 2e etage welke uitsluitend met een trap bereikbaar is. Op deze etage bieden wij een aantal kantoorruimtes aan. De vermelde prijs geldt wanneer u slechts deze kantoorruimte huurt. Huurt u meerdere kantoren op deze verdieping, dan geldt een m2 prijs ad € 89,= per m2 per jaar excl. btw. De huurders van de 2e etage kunnen gebruik maken van meerdere toiletten op de 2e etage alsmede een keuken met vaatwasser welke eveneens voor gezamenlijk gebruik is. De ruimte is per direkt beschikbaar. Voorheen is deze ruimte gebruikt om trainingen te geven aan groepen, hiervoor is deze airco gekoelde ruimte uitermate geschikt. Maar de ruimte is ook geschikt voor een zogenaamde kantoortuin of om yogalessen te geven. Kortom een multifunctionele ruimte in een markant gebouw.

Huurprijs per maand: 512,-
Servicekosten per maand: 195,-
Beschikbaar per: 1-7-2017

Kantoorruimte / Trainingsruimte: Kerkewijk 8 , 3901 EG VEENENDAAL
Deze riante ruimte van ruim 60m2 is gesitueerd op de 2e etage welke uitsluitend met een trap bereikbaar. Op deze etage bieden wij een aantal kantoorruimtes aan. De vermelde prijs geldt wanneer u slechts deze kantoorruimte huurt. Huurt u meerdere kantoren op deze verdieping, dan geldt een m2 prijs ad € 89,= per m2 per jaar excl. Btw De huurders van de 2e etage kunnen gebruik maken van meerdere toiletten op de 2e etage alsmede een keuken met vaatwasser welke eveneens voor gezamenlijk gebruik is. De ruimte is per direkt beschikbaar. Voorheen is deze ruimte gebruikt om bedrijfstrainingen te geven aan grotere groepen, hiervoor is deze airco gekoelde ruimte uitermate geschikt. Maar de ruimte is ook geschikt voor een zogenaamde kantoortuin of om yogalessen te geven. Kortom een multifunctionele ruimte in een markant gebouw.

Huurprijs per maand: 625,-
Servicekosten per maand: 200,-
Beschikbaar per: 1-6-2017

Kantoorruimte met ruime opslagruimte: Kerkewijk 8, 3901 EG VEENENDAAL
Op de begane grond in de markante Frisia Villa bieden wij aan 1 kantoorruimte met opslagruimte. De Frisia Villa is een monumentaal pand gelegen in het bruisende centrum van Veenendaal. In de ruimte heeft u de beschikking over een keukenblok en in de centrale gang treft u de toiletten. Het kantoor bevindt zich direkt naast een centrale toegangsdeur en is goed bereikbaar. Het bruto vloer oppervlak van deze kantoorruimte is ca 56 m2. De opslagruimte is zeer royaal en wordt afgesloten middels een kluisdeur. Deze kantoorruimte is per direkt beschikbaar. Ook is het mogelijk meerdere kantoren te huren in de Frisia Villa. Korte huurtermijn van bijvoorbeeld 6 maanden of een jaar zijn bespreekbaar. Bij de Frisia Villa is voldoende (betaalde) parkeerruimte het is een huurder aan te raden voor een auto een vergunning aan te vragen voor parkeerterrein de duivenweide. Deze kost ca € 34,75 per maand voor een bedrijf. En is bij P1 aan te vragen. Het treinstation en busstation bevinden zich op loopafstand.

Huurprijs per maand: 875,-
Servicekosten per maand: 185,-
Beschikbaar per: 1-2-2016

Frisia Villa: Kerkewijk 8, 3901 EG VEENENDAAL
Op de tweede verdieping zijn verschillende kantoorruimtes te huur. De Frisia Villa ligt aan de voet van het winkelcentrum van Veenendaal. Vanuit de kantoorruimtes kijk je op het bruisende centrum. En op dit moment is de kantoorruimte ook nog voor zeer gunstige tarieven te huren. Prijs per m2 v.a. € 89,00 per m2 per jaar. Dit is wanneer u meerdere ruimtes op de zolder huurt. Afzonderlijke kantoren zijn te huur v.a. € 89,= per m2 per jaar. De servicekosten per m2 bedragen € 33,=. Wij kunnen zeer gunstige huurafspraken met u maken, zoals bijvoorbeeld een jaarcontract o.i.d. Alle kantoren zijn voorzien van tapijt en nieuwe systeemplafonds met verlichtingsarmaturen. In de grote lokalen is airconditioning aanwezig. Op de verdieping is een keuken en een 4-tal toiletten aanwezig. Deze zijn voor gebruik van de huurders van de tweede verdieping. In onze andere advertenties op deze website treft u meer informatie en foto's van de verschillende kantoren op de verdieping.

Huurprijs per maand: 89,-
Servicekosten per maand: 33,-
Beschikbaar per: 1-2-2016

Kantoorruimte : Kerkewijk 8, 3901 EG VEENENDAAL
In de markante Frisia Villa bieden wij aan, een kleine kantoorruimte van 12,5 m2. Het kantoor is gelegen op de begane grond en grenst aan de prachtige centrale hal. De hal is geheel bekleed met marmer en heeft hoge plafonds en een mooie, statige trapopgang. In de centrale hal is een kleine keuken gesitueerd waar de huurder van dit kantoor gebruik van kan maken, alsmede zijn er toiletten gesitueerd voor de huurders van de begane grond. Het kantoor is gestoffeerd en v.v. een systeemplafond met verlichting. Indien gewenst kunt u de vitrage, lamellen en overgordijnen gebruiken van de vorige huurder. Vanuit uw kantoor kijkt u naar de fontijn achter het pand en de tuin van de villa. In de Frisia Villa gingen de volgende bedrijven/branches u voor; een advocatenkantoor, een accountantskantoor, een uitzendburo, trainingsorganisatie, psycholoog, hypotheekadvieskantoor, huiswerk begeleidingsinstituut, marketingburo e.a. het is mogelijk naast deze kantoorruimte ook andere kantoren te huren in de Frisia Villa.

Huurprijs per maand: 290,-
Servicekosten per maand: 43,-
Beschikbaar per: 10-10-2014

5 kamer appartement: Kerkewijk 23a, 3901EZ VEENENDAAL
IN PRIJS VERLAAGD Wij bieden een kantoorruimte per direct als huurappartement aan. Het kantoor / apartement is gelegen op de eerste verdieping. De ruimte is 90m2 onderverdeeld in 3 ruimtes. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers, een wastafel en douche gerealiseerd, alsmede is er nog veel bergruimte op deze etage. De ligging is recht tegenover theater De Lampegiet, aan de voet van het winkelcentrum. Op loopafstand heeft u winkels en diverse horeca gelegenheden. U kunt voor de deur de auto parkeren en ook is er aan de overzijde van de straat een groot parkeerterrein (Duivenweide) o.a. voorzien van een parkeergarage. De trein en bus stations zijn ook zeer nabij gelegen. Als bewoner kunt u tegen een geringe vergoeding een parkeervergunning krijgen. Wij verhuren het appartement voor minimaal 1 jaar, met daarna telkens een verlening van 3 maanden. Het is bespreekbaar om een huurcontract van 3 maanden tot een jaar aan te gaan, echter komt er dan € 100,- toeslag op de maandelijkse huurprijs. Het is mogelijk twee huurcontracten op te stellen voor zowel de kantoorruimte als de woonruimte. De woonruimte komt dan in aanmerking voor huurtoeslag. Als u wilt bezichtigen kunt u ons bellen voor een afspraak.

Huurprijs per maand: 875,-
Energie voorschot: 100,-
Beschikbaar per: 3-2-2015

90m2 Kantoor-/ praktijkruimte: Kerkewijk 23 A, 3901EZ Veenendaal
Op de eerste verdieping treft u deze moderne kantoor-/praktijkruimte. Op de eerste etage treft u 90m2 onderverdeeld in 3 ruimtes. Ook is er op de tweede verdieping nog een archiefruimte. De ligging is recht tegenover theater De Lampegiet, aan de voet van het winkelcentrum. Op loopafstand heeft u winkels en diverse horeca gelegenheden. U kunt voor de deur de auto parkeren en ook is er aan de overzijde van de straat een groot parkeerterrein (Duivenweide) o.a. voorzien van een parkeergarage. De trein en bus stations zijn ook zeer nabij gelegen. Deze ruimte is geschikt als kantoorruimte, maar ook als praktijkruimte voor psychologen, coaches, advocaten etc. Het is ook mogelijk deze ruimte met meerdere bedrijven te huren! In de huidige markt, is er veel vraag naar flexibele huurcontracten. Aan deze vraag komen wij u graag tegemoet. De kantoorruimte is voorzien van airconditioning, tapijt, systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen, kabelgoten, CV verwarming, lichtkoepels, scheidingswanden en markiezen. Ook is er een pantry en toilet aanwezig. De huur wordt nog belast met b.t.w. als de huurder de btw niet kan verrekenen is het mogelijk zonder btw te huren. Echter komt er dan wel een opslag van 12% op de huurprijs.

Huurprijs per maand: 950,-
Energie voorschot: 80,-
Beschikbaar per: 3-2-2015

36 m2 Kantoorruimte op 1e etage: Kerkewijk 8, 3901 EG VEENENDAAL
Op de 1e etage van de monumentale Frisia Villa bieden wij een kantoorruimte aan. Het kantoor is ca 36m2 groot (6,3 meter x 5,6 meter)en is per direct beschikbaar. Het kantoor kijkt uit op de kerkewijk en het winkelgebied van Veenendaal Centrum. In het kantoor ligt een mooie vloer, wat met - het ‘met ornamenten gestucte plafond’- het geheel een zeer chique uitstraling geeft. De wanden zijn in een lichte teint gesausd en voor de ramen hangt een witte vitrage. De ramen kunnen open, en aan de buiten zijde hangen witte markiezen. Al met al, een kantoor met allure. De huurder van dit kantoor kan gebruik maken van de keuken op de 1e etage die bedoeld is voor gezamenlijk gebruik van alle huurders op de 1e etage. Ook treft u op deze etage toiletten. De gezamenlijke ruimtes in het pand worden dagelijks schoongehouden, waardoor het pand zijn uitstraling behoudt. Ook staat op de agenda om het pand in de vroege zomer van 2014 op te schilderen waardoor het, zo mogelijk nog mooier wordt. Welke huurders zijn er nog meer in de Frisia Villa gehuisvest; een gastouder bureau, een marketing bureau, een advocaten kantoor, een psychologen praktijk, een hypotheekadvies en bemiddelingskantoor e.v.a. kortom een gemailleerd gezelschap.

Huurprijs per maand: 450,-
Servicekosten per maand: 975,-
Beschikbaar per: 2-4-2014

Sfeervolle kantoorruimte: Kerkewijk 8, 3901 EG VEENENDAAL
Op de 2e etage welke uitsluitend met een trap bereikbaar is bieden wij een aantal kantoorruimtes aan. De vermelde prijs geldt wanneer u slechts 1 kantoorruimte huurt. Huurt u meerdere kantoren op deze verdieping, dan geldt een m2 prijs ad € 89,= per m2 per jaar excl. Btw Deze ruimte is groot ca 20 m2. De huurders van de 2e etage kunnen gebruik maken van meerdere toiletten op de 2e etage alsmede een keuken met vaatwasser welke eveneens voor gezamenlijk gebruik is. De ruimte is per direkt beschikbaar.

Huurprijs per maand: 185,-
Servicekosten per maand: 55,-
Beschikbaar per: 10-9-2013


Woning, garagebox, winkelruimte verhuren of huren?
Wij kunnen u helpen met het opstellen van een huurcontract, klik hier.


     Copyright © 2012 CVS Bezoek ook www.cvsfinance.nl   |   Webdesign by Media Solutions     
         Vind ons leuk op onze Facebookpagina Netwerken op Linkedin Volg ons op Twitter