Sparen en Lenen
    
    
    
    

 Hoe werkt dat?
Het is een krediet die ineens aan u wordt uitbetaald en in gelijke maandtermijnen aan ons wordt terugbetaald. U heeft de leeftijd tussen de 65 en 72 jaar. En u wilt een bedrag lenen tussen de € 2.250, tot maximaal € 15.000,-. De looptijd van deze lening is minimaal 12 maanden en maximaal 36 maanden. De lening dient te zijn terugbetaald voordat de 1e contractant 74 jaar wordt.

De rente is vast gedurende de hele looptijd en u lost af op basis van annuïteiten in maandelijkse termijnen.

Overlijden
Als de 1e contractant komt te overlijden voordat deze de 74 jarige leeftijd heeft bereikt en er geen achterstand in betaling is op het moment van overlijden, dan wordt een bedrag tot maximaal € 10.000,- kwijtgescholden.

Wilt u uw Senioren Krediet sneller (geheel of gedeeltelijk) aflossen dan met de afgesproken termijnbedragen, dan kan dat. De geldverstrekker is in een aantal gevallen dan wel genoodzaakt daarvoor een vergoeding in rekening te brengen.

  • Algehele vervroegde aflossing: In dit geval wordt de netto restschuld (dus niet de rente die inbegrepen is in de nog niet vervallen - en nu dus vervroegd afgeloste - termijnbedragen), vermeerderd met kosten voor vervroegd aflossen conform de WCK (Besluit Kredietvergoeding) in rekening gebracht.

  • Gedeeltelijk vervroegde aflossing
    Er wordt niet zozeer boete in rekening gebracht. Wél dient het af te lossen bedrag minimaal één termijnbedrag of een veelvoud hiervan te bedragen en betaling ervan plaats te vinden op de vervaldata. Aan het eind van de looptijd vindt verrekening van rente plaats, na aftrek van de kosten voor vervroegd aflossen.

Er dienen bij de aanvraag gezondheidsvragen te worden beantwoord!
     Copyright © 2012 CVS Bezoek ook www.cvsfinance.nl   |   Webdesign by Media Solutions     
         Vind ons leuk op onze Facebookpagina Netwerken op Linkedin Volg ons op Twitter