Sparen en Lenen
    
    
    
    

 Wilt u graag extra financiŽle armslag hebben, dan is het Doorlopend Krediet een goede keuze. Een Doorlopend Krediet betekent namelijk optimale flexibiliteit in uw financiŽn!

Hoe werkt het?
Het Doorlopend Krediet werkt heel gemakkelijk. U geeft aan over welk bedrag u wilt beschikken en aan de hand daarvan wordt de kredietlimiet vastgesteld. De kredietlimiet is minimaal € 2.250,- .
Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd financiŽle reserve: het geld dat u op een bepaald moment nodig heeft, kunt u opnemen tot aan de kredietlimiet. U betaalt het opgenomen bedrag in gedeelten terug, samen met de rente over dit bedrag. Afgeloste bedragen kunt u vervolgens meteen weer opnemen. De looptijd is afhankelijk van de bedragen die u opneemt en aflost.

Maandtermijn en rente
U betaalt een maandtermijn, bestaande uit een aflossingsdeel en een rentedeel. De maandtermijn bedraagt 2% (of meer), 1Ĺ% of 1% van de afgesproken kredietlimiet, dan wel een maatwerkplan met een minimum termijn van € 45,-. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u heeft opgenomen. Het rentetarief is variabel en wordt maandelijks in rekening gebracht.
Wilt u uw Doorlopend Krediet sneller aflossen dan met de afgesproken maandtermijnen, dan kan dat boetevrij. De maandtermijnen worden via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. U heeft er dus geen omkijken naar. En dat is wel zo gemakkelijk.


     Copyright © 2012 CVS Bezoek ook www.cvsfinance.nl   |   Webdesign by Media Solutions     
         Vind ons leuk op onze Facebookpagina Netwerken op Linkedin Volg ons op Twitter