Sparen en Lenen

 

Onze werkwijze
Om u als consument te beschermen tegen malafide praktijken, waarbij adviseurs alleen uit winstbejag produkten aanbieden is onze branche onder streng toezicht van de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) komen te staan. Dit zorgt voor meer transparantie maar ook een betere "meer grondige' dossiervorming.

Tijdens een eerste 'gratis en vrijblijvend' gesprek inventariseren wij uw financiŽle zaken, kennis van financiŽle zaken, wensen etc. Ook staan we uitgebreid stil bij; wie wij zijn, wat u van ons kunt verwachten, wat wij van u verwachten en hoe wij worden beloond.
Hiervoor worden wij door de geldvertrekker beloond met provisie.

Om u beter te beschermen kunt u ook verzekeringen via ons verkrijgen waarmee u de maandlast van uw financiering of het gehele geleende bedrag kunt verzekeren voor situaties waarin u arbeidsongeschikt raakt of waarbij u komt te overlijden.

Omdat wij zelf ook niet van onaangename verrassingen houden hebben wij vaste bedragen voor onze dienstverlening op gebied van deze verzekeringen. Zo weet u op voorhand, als u met ons in zee gaat, wat de kosten zullen zijn.

Als u wenst dat wij een advies voor u maken en al naar gelang de wens dit advies omzetten in bemiddeling, dan maken wij een opdrachtbevestiging waarin alle afspraken helder staan beschreven. Zodra u deze ondertekend gaan wij voor u aan het werk.

Ook in de inventarisatiefase is wel het ťťn en ander verandert, of beter gezegd 'uitgebreider geworden'. De problemen waar mensen nu tegen aanlopen met financieringen of maandlasten van financieringen die lang geleden zijn aangegaan, willen we voor de toekomst beperken of nog beter, waar mogelijk voorkomen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij meer informatie nodig vooraf. Dit om tot een beter passende hypotheek, geschiktere maandlasten en een op uw omstandigheden afgestemde verzekeringsoplossing te komen.

Kortom in een eerste gesprek maken wij niet meer 'even snel een berekening' want dat is niet meer van deze tijd.
U krijgt een uitgebreid en goed doordacht advies en daar hebben wij tijd voor nodig. Daarna gaan we geschikte geldverstrekker(s) en verzekeringen bij dit advies zoeken.

Om het voor u makkelijk te maken hebben wij alles vastgelegd in ons dienstverleningsdocument welke u hier kunt downloaden.

     Copyright © 2012 CVS Bezoek ook www.cvsfinance.nl   |   Webdesign by Media Solutions     
         Vind ons leuk op onze Facebookpagina Netwerken op Linkedin Volg ons op Twitter